•  
  • Itt van:
  • > ScrewClip

ScrewClip

Mindenki által ismert probléma: kiveszünk egy csavart, leszereljük a burkolatot és mikor vissza szeretnénk szerelni/tenni, akkor nem találjuk a csavart. Nem hiába írja elő a gép- és berendezésgyártás számára, a gépekről szóló EU irányelv (2006/42/EG), hogy a rögzítőrendszernek a védőburkolathoz vagy a géphez kapcsolódva kell maradniuk, amikor a védőburkolatot eltávolítják.
Hogyan válhatnak a csavarok elveszíthetetlené? Az OTTO ROTH termékei között már megtalálható a ScrewClip, melyet már számos ügyfelünk alkalmaz.

anwendung

Ügyfeleinkkel történt egyeztetések és gyakorlati tapasztalataink felhasználása nyomán, a termékkel szemben a következő igényeket támasztottuk:

 


* a rögzítőrendszer utólag könnyen beépíthető legyen
* a rögzítőrendszer beépítése a gépben/berendezésben
nem követel meg szerkezeti változtatást
* nem szükséges a meglévő kötőelem kicserélése
* hézagmentes csavarkötés kialakítása
* bármilyen szilárdságú csavarnál felhasználható
* a leszerelhető védőburkolatokra beépíthető legyen

certificate
 

Cégünk megvizsgálta milyen műszaki lehetőségek állnak rendelkezésre, a csavarkötés kioldása esetén, a csavarok elhagyásának/elvesztésének megakadályozására. A jelenleg a piacon kínált / rendelkezésre álló megoldást - közül sokat tanulmányoztunk, de a legtöbbjüknél hasonló hátrányokkal találkoztunk pl. nem cserélhető, hézagos beépíthetőség vagy csak bizonyos szilárdsági osztályig használható.


Cégünk az összes fenti elvárásnak és előírásnak, csak egy terméket talált megfelelőnek, amelyet már megtalálhatnak a termékeink között M6-os és M8-as csavarokhoz.

Egy megoldás, amely új utakon jár: ScrewClip – egyszerű, sokoldalú, biztonságos

Részletesebb információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
Látogassa meg cégünk központi honlapját:
OTTO ROTHImage